Hier kun je nooit genoeg van hebben

Accessoires

Wij hebben niet alleen aandacht voor een mooie bril maar ook voor de accessoires die je outfit helemaal afstylen. Zo vind je bij ons de fijne Sunny Cords en de schakelkettingen van LINS. Amsterdam.

Lezen?

IZIPIZI

Kom je vaak op het vliegveld, in musea of misschien heb je ze al gespot in Frankrijk? De leesbrillen van IZIPIZI. Kwalitatief goede en betaalbare lees- en computerbrillen uit Frankrijk. Leverbaar in verschillende modellen voor mannen en vrouwen. Superhandig om op je nachtkastje of naast je computer te hebben liggen.

En voor de zomer zijn ze leverbaar met getinte glazen in jouw leessterkte. Hoef je in het zonnetje niet meer te hannesen met je zonnebril over je leesbril, want dat kan natuurlijk echt niet meer (en hoeft dus ook niet meer).

Brillenkoord

LINS Amsterdam

LINS Amsterdam is perfect voor mannen en vrouwen die de moed hebben om anders te willen zijn. Om te dragen wat ze mooi vinden. Ook als dat uniek en opvallend is. De collectie van LINS wordt fairtrade geproduceerd. Alle items bevatten >50% gerecycled materiaal zoals bijvoorbeeld oude computers of autopanelen.

Opbergen?

Suncovers

Ook aan het opbergen van je zonnebrillen is gedacht. Wij hebben de originele Suncovers van het Duitse tassenlabel ANY-DI. Echt leer en goldplated sluitingen zorgen ervoor dat je zonnebril op een makkelijk te bereiken plek terug te vinden is. En het ziet er super stijlvol uit.

Verzorging

Glasklar

Je nieuwe bril verzorg je goed dankzij een flesje GLASKLAR brilspray. Is de flacon leeg dan kun je hem gratis laten navullen in de winkel. Kijken we je bril ook meteen even na.

Shop deze accessoires ook online in
de webshop

Openingstijden

 • Maandag:

  13:00 - 17.30 uur

 • Dinsdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Woensdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Donderdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag:

  9.30 - 21 :00 uur

 • Zaterdag:

  9.30 - 17.30 uur

Contact

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Smidsweg 7, 3295 BT 's-Gravendeel

Copyright © 2023 Brillen Atelier.
Weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Lees hier onze Privacyverklaring en Algemene voorwaarden