Over ons

Brillen Atelier wordt gerund door Muriel Oosting en Margret Oosting. Ja, je leest het goed: familie van elkaar. Voor Muriel is deze stap een heel logische. Haar jarenlange ervaring als gediplomeerd opticien en contactlensspecialist en haar werkervaring in het Oogziekenhuis Rotterdam komen samen in Brillen Atelier. Schoonzus Margret vult aan: ”Goede oogzorg is maatwerk. Maar ook het modische aspect telt en ik weet hoe belangrijk een goed en passend advies is.” Margret was voorheen werkzaam bij een brillenglas- en monturenleverancier en bij zowel een landelijke optiekketen als bij particuliere opticiens.

“Wij zijn er echt voor jou en jouw wensen. En dit combineren we met onze jarenlange ervaring en deskundigheid.”

Ons Team

Sterrenbeeld: Schorpioen
Favoriete band: Chef’Special

Muriel

Laatste 9 jaar werkzaam in Het Oogziekenhuis Rotterdam en daarvoor 10 jaar bij particuliere opticiens en ketenbedrijven. “Brillen Atelier voelt meteen als een plek waar ik me thuis voel. Ik geniet volop bij het adviseren van brillen. Ook voor het aanmeten van contactlenzen ben je bij mij op de juiste plek, we bekijken samen wat het beste past bij jouw levensstijl ”.

Margret

30 jaar ervaring in de optiek hebben ervoor gezorgd dat Margret een feilloos gevoel heeft voor trends. Zij zorgt ervoor dat je een bril vindt die bij jouw stijl past. ”Goede oogzorg is maatwerk. Maar ook het modische aspect telt en ik weet hoe belangrijk een goed en passend advies is.”

Sterrenbeeld: Vissen
Favoriete band: Di-rect

Openingstijden

 • Maandag:

  13.00 - 17.30 uur 

 • Dinsdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Woensdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Donderdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag:

  9.30 - 21.00 uur

 • Zaterdag:

  9.30 - 17.30 uur

Contactgegevens

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Smidsweg 7, 3295 BT 's-Gravendeel

Copyright © 2020 Brillenatelier.
Weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Lees hier onze Privacyverklaring en Algemene voorwaarden