Oogzorg voor jou

Goede oogzorg start altijd bij jezelf. Zorg voor een dynamische omgeving waarin je ogen op alle afstanden geprikkeld worden.

Oogmeting

Ben je benieuwd of je een bril nodig hebt? Dan wordt het tijd om een afspraak voor een oogmeting te maken. We vragen onder andere naar je algemene gezondheid, oogziektes in de familie en welke klachten je tijdens het zien ervaart. Deze klachten kunnen over van alles gaan zoals droge ogen, verkeersborden niet (meer) kunnen lezen en/of hoofdpijnklachten.

Oogdrukmeting

Een oogdrukmeting wordt uitgevoerd bij iedereen die ouder is dan 40 of waarbij de oogziekte glaucoom in de familie voorkomt. De oogdruk meet je om te controleren of deze stabiel is of niet. 

Lenscontroles

Als je lenzen draagt is het fijn om af en toe een terugkoppeling te krijgen. Dat doen we door je regelmatig uit te nodigen voor een controle, dit kan elk half jaar zijn maar soms ook eerder. We kijken naar de passing, comfort en of het lenstype nog bij je leefstijl past. Zeker bij beginnende lensdragers is een goede opvolging belangrijk en komt het wel eens voor dat je vaker langs komt.

Medische hulpmiddelen

Zelfzorg

Wij zijn er ook voor jou als je ogen meer nodig hebben dan alleen een bril of contactlenzen. Bij ons vind je namelijk de conserveermiddelvrije oogdruppels van Théa Pharma. Zij richten zich volledig op het ontwikkelen van hoogwaardige producten ter ondersteuning van de oogheelkundige zorg en ooggezondheid. Ook bieden wij de voedingssupplementen Resvega en Nutrof aan ter ondersteuning van het netvlies en de micellaire lotion Blephasol voor de dagelijkse reiniging van gevoelige oogleden.

Deze producten koop je in de winkel of online in onze webshop.

Zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars bieden in hun pakketten een vergoeding aan bij aanschaf van je bril of lenzen. Wij ontzorgen dit voor je door je eventuele vergoeding bij aanschaf meteen te declareren. Scheelt jou weer een handeling.

Openingstijden

 • Maandag:

  13:00 - 17.30 uur

 • Dinsdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Woensdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Donderdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag:

  9.30 - 21 :00 uur

 • Zaterdag:

  9.30 - 17.30 uur

Contact

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Smidsweg 7, 3295 BT 's-Gravendeel

Copyright © 2023 Brillen Atelier.
Weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Lees hier onze Privacyverklaring en Algemene voorwaarden